Tel. 06 10161285
Specialisten in Zonwering
0123 456789
BEL VOOR EEN AFSPRAAK
klik op afbeelding of tekst voor meer informatie over het product
alles voor beveiliging van uw woning
klik op het logo voor ons andere filiaal
Hordeuren en Raamhorren
Als u ongewenste insecten wilt weren zit u bij ons op het juiste adres. Voor iedere situatie kunnen wij u een oplossing bieden. Dit komt omdat alles maatwerk is en wij een zeer uitgebreid scala aan mogelijkheden bieden.
Te denken valt aan deuren met pendelscharnieren, inklemhorren voor draai-kiep ramen die kunnen blijven zitten bij het sluiten van de raam en natuurlijk de zeer gebruiksvriendelijke plissé hordeur.
Hordeuren
Raamhorren
Voor hordeuren gebruiken wij de plissehordeur,
vaste hordeur of pendeldeur.
De Plisse hordeur heeft in de meeste gevallen de voorkeur. Deze deur is erg compact en in vrijwel alle situaties te monteren. De plissedeur kan tot een hoogte van 290 cm. worden toegepast. Daarnaast wordt de vaste deur vaak gebruikt. Deze deur is ook in pendeluitvoering mogelijk. Dit maakt het uitermate geschikt voor huisdieren die op en neer willen lopen. De deur kan dan worden voorzien van en extra hoge schopplaat en eventueel petgaas
Links ziet u de plisse hordeur en rechts de pendeldeur
Raamhorren zijn meestal rolhorren. Deze zijn verkrijgbaar in een schuine of ronde omkasting. Er is ook een super+ rolhorverkrijgbaar waarbij de gaas vast zit in de geleiders. Deze is uitermate geschikt op plaatsen waar het hard waait.

Daarnaast is er ook de voorzet plisse unit. Dit is wel een wat duurdere oplossing maar werkt op dezelfde manier als de plissedeur en is daarom zeer gebruiksvriendelijk.

Verder zijn er voor ramen nog de inklemhor die wij alleen voor kunststof kozijnen adviseren en de voorzethor.
Voorbeeld van een raamplisse unit
Onze leveranciers van horren zijn unilux en aurora. Beide leveranciers hebben zo hun eigen specialiteiten die wij dan bij u thuis kunnen toepassen.


Onze leveranciers van horren zijn unilux en aurora. Beide leveranciers hebben zo hun eigen specialiteiten die wij dan bij u thuis kunnen toepassen.